Prostia aduce fericirea


Centrul Academic de Cercetari Avansate (C.A.C.A) a finalizat cu succes un experiment in premiera mondiala. Savantii romani au descoperit …reteta fericirii!

Subiectul acestui formidabil eveniment a fost doctorul Ion Popescu, fost olimpic international la matematica, fost campion balcanic la sah, fost medaliat cu aur al Salonului de Inventica de la Geneva si mai ales actual cercetator debutant la C.A.C.A.

Din copilarie si pana in prezent doctorul Popescu a fost o persoana introvertita, melancolica, trista, chiar depresiva. Intr-o buna zi plimbandu-se ca de obicei pe aleile parcului preferat, doctorul Popescu a avut nefericita inspiratie de a-si intersecta ruta de deplasare orizontala cu traictoria descendent verticala a unei castane. Desi doctorul nu a dat atentie impactului si cucuiului generat de castana, colegii sai au constatat in zilele urmatoare schimbari tot mai curioase. In interesul stiintei ei l-au rugat pe doctorul Popescu sa completeze un test IQ saptamanal.

Astfel dupa o saptamana de la impact doctorul si-a aruncat toate CD-urile cu muzica simfonica cumparand in schimb discografia completa Adrian Copilu Minune si Nicolae Guta. Rezultatul testului IQ scazuse de la 140 la 125 insa doctorul devenise dintr-o data bine dispus si zambitor. Dupa inca o saptamana si-a vandut Dacia Logan neagra si a achizitionat in schimb un BMW din 95 rosu, gata tunat. In pretul platit doctorul s-a asigurat si de resetarea kilometrajului la numai 150.000 km. In acel moment IQ-ul sau ajunsese la 110 iar doctorul devenise principala sursa de bancuri si poante a colectivului. A treia saptamana si-a ars legitimatia la biblioteca municipala si s-a inscris la o sala de forta din apropierea domiciliului. Rezultatul testului IQ era 95 dar doctorul era de nerecunoscut, radea tot mai des si se amuza din orice. In a patra saptamana doctorul si-a vandut toate cartile detinute si a inceput sa frecventeze clubul Bamboo si sa-si petreaca serile urmarind OTV. IQ-ul sau coborase deja la 80 si doctorul ranjea permanent facand misto de colegii sai, insultandu-i grosolan sau laudandu-se zgomotos cu „valoarea” sa.

In a cincea saptamana IQ-ul sau nu a mai putut fi evaluat intrucat doctorul a refuzat testul, si-a dat demisia din postul de cercetator si s-a inscris in PDL. Acum se considera cel mai fericit om din lume si sustine ca dusmanii ii poarta pica pentru ca n-au primit si ei o castana in cap la timpul potrivit!

Anunțuri

2 Responses to Prostia aduce fericirea

  1. Spiep spune:

    Sări la castană!

  2. Intr-un fel e normal… cu cat nivelul nostru de inteligenta, de cultura, de percepere a vietii este mai scazut cu atat e mai usor sa ne atingem nivelul de fericire… trist dar adevarat. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: