Şcoala de politică moscovită rămâne în mare formă

Recunosc că am fost surprins de hotărârea comuniştilor moldoveni de a nu susţine candidatura tovarăşului Lupu la preşedinţia republicii. Acum 4 luni prevedeam corect ceea ce urma, formarea marionetei PD având rolul evident de a menţine comuniştii la putere şi de a impune un comunist „reformator” în fruntea provinciei româneşti.

Arătam atunci cât de uşor s-au lăsat păcăliţi moldovenii de schema simplă a Calului Troian pusă la punct de comunişti. Astfel, Partidul Democart a jucat relaxat rolul ce i-a fost încredinţat, infiltrându-se în aşa numita „Alianţă pentru integrare europeană” lângă unioniştii români şi reuşind să treacă la conducerea acestei alianţe. Totul clar.

Mă întrebam, spun, ce anume i-a făcut pe comunişti să nu-l susţină pe Lupu în data de 10 Noiembrie. Păi ce să-i facă? Nu îi subjugaseră definitiv pe aliaţi. Dar au rezolvat-o şi pe asta, ieri, când „cruciatul” Lupu a transmis comuniştilor lista de propuneri în 12 puncte, adică oferta aliaţilor pentru a obţine voturile comuniştilor pentru instalarea liderului lor. Printre cele 12 puncte, comuniştii obţin asigurarea aliaţilor că Republica Moldova îşi va păstra neutralitatea (a se citi: NU Uniunii Europene!) şi combaterea fenomenelor iredentiste (a se citi: NU cotropitorului român!). Ei bine, da. D-asta nu primiseră aliaţii cele 8 voturi comuniste. Pentru că Lupu nu-şi dusese treaba la bun sfârşit. Acum e gata. Cu mânuţa lor, românii s-au declarat moldoveni. Intenţii bune, şcoală puţină. Masa preferată de manevră a comuniştilor.

PS. Fraţi moldoveni, de-acum îl votaţi degeaba pe Băsescu. Nu mai are ce face. I-aţi dat peste bot.

Anunțuri

One Response to Şcoala de politică moscovită rămâne în mare formă

  1. baubaul spune:

    Sunt de parere ca singurul comunist bun e ala mort :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: