Doctor Primar

Ei, dragii moşului, campania electorală e în toi, la fel ca şi plictiseala noastră. Vom începe aşadar un serial într-un episod, poate chiar două!, în care vom anal-iza profilul iubiţilor noştri candidaţi, ca să vedeţi că înafară de Cheloo chiar n-avem cu cine vota.

Şi pentru că porcul, chiar cu aripi, tot porc e, ne vom opri preţ de câteva clipe atenţia asupra edilului capital, doctor primar, michimauz şi multe altele, adică… multilateralului tovarăş Oprescu.

Nu vom intra în detalii doctrinare ale independentarismului, rezumându-ne doar la declaraţia dumisale din momentul câştigării alegerilor locale, anul trecut, când promitea bucureşteanului, adică mie, că nu va lăsa Bucureştii în căcat pentru Cotroceni. Bine, între timp a aflat că, Cotroceniul e chiar în Bucureşti, şi unde mai pui, la doar 300m de spital. Că ca să zic aşa, unde-a făcut căcatu’ praf în Capitală, merge şi-n ţară, că calcanu’ de la cap se-mpute.

Deci cum frăţică, acum un an te dădeai cu curu de pământ că ce bucureştean eşti tu şi că ce de treabă o să faci, şi acum gata? Da.

Bine, pa. Mâine vă povestesc de Cernea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: