Boii care sunt ei boi

Mă plimbam azi pe roBlogFest pentru a-mi da şi eu cu votu’.

La categoria „Cea mai buna campanie de PR pe bloguri” văd între foarte puţinele propuneri una înfiorătoare: „Stai pe dreapta, mergi pe stanga! – metroul greu„. Aoleu zic! asta e una dintre cele mai bune campanii PR?! atunci… nasol. Hai să vedeţi despre ce e vorba.

Nişte băieţi care e ei băieţi zice că: „Daca si voi va enervati cand va gasiti blocati de altii pe scarile rulante, semnati petitia de mai jos si veniti alaturi de noi sambata viitoare, la Unirii 2, iesire Hanul lui Manuc, sa le aratam BOILOR cum se circula corect.”

Măi băieţi care este voi şi care nu e boi, dacă vreţi să daţi din picioruşe nu o luaţi pe scara rulantă, scopul scării rulante nefiind să alergi pe ea (aia pe care alergi se numeşte bandă rulantă (sau păşitor) şi o găseşti la sală unde mergi tu, măi boule care eşti tu bou, să faci muşchi). Asta de la metrou este scară rulantă şi este făcută pentru noi ăştiălalţi cărora ne e lene sau suntem mai bătrâni… Ăştia care nu consc regulile corecte de circulaţie.

Şi toate astea pentru că nişte băieţi de la metrou, care nu sunt boi ci doar isteţi, aveau multă vopsea galbenă de justificat şi s-au gândit să vopsească scările. Vă daţi seama cam câţi bani s-au vopsit, nu?

Ei au făcut o treabă bună, dar unii (care este ei) au luat-o în serios… Vă daţi seamă că toate celelalte reguli de folosire a scărilor rulante la metrou ori aiurea nu încurajează alergatul pe ele… În fine, ăsta era doar contextul. Dar să propui o asemenea campanie de mare porc (şi bou) la premiile roBlogFest… arată încă o dată care este nivelul, care este.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: