Ce mai face băieţii…

Mă speriase băiatul ăsta de la Interne… o secundă am avut senzaţia că face treabă.

Pe scurt… ce au făcut băieţii în ultima lună:
29 ianuarie 2009. La Braşov sunt omorâţi în stradă doi oameni care cărau o sumă mare de bani, bani pe care în mod normal nu aveau de unde să-i aibă (dar asta e altă poveste). Poliţia îl arestează pe Gorbunov care teoretic trebuia să fie la închisoare dar fusese imposibil de găsit până atunci deşi toată lumea ştia unde este. Bineînţeles Serghei Gorbunov nu are nicio legătură cu crima… dar orişicât, au prins pe cineva. După ce l-au căutat prin toată România (cu tot cu Basarabia pământ românesc) de unde cu siguranţă fugise în Ucraina, poliţia îl arestează pe Serghei Gribenco la Ploieşti. Săracul Gorbunov acum se oftică tare, că dacă-l chema Igor în loc de Serghei nu-l mai confundau boii şi acum mergea liniştit la disco-bar… dar asta e… ghinion.

13 Februarie 2009. La Cluj doi ninjaci jefuiesc o bancă după ce sparg uşa blindată de la casierie cu piciorul?! şi îl electroşochază pe pândar. Poliţia a redus cercul suspecţilor la 45! wow!

21 Februarie 2009. La Bucureşti un poliţist campion mondial la lupte libere şi fraţii săi merg la Mall (de unde luau ei în mod cinstit taxe de protecţie şi furau parfumuri) şi se iau la bătaie cu agenţii de pază. Cinste agenţilor care i-au bătut pe cocalari rău de tot. Nu o să vă vină a crede dar poliţia i-a arestat! pe ticăloşi!… apoi i-a eliberat din lipsă de probe, că nu au avut unde să bage cd-ul cu imaginile furnizate de securitatea mall-ului. Plus că micuţii nici nu reprezintă pericol public.

La mai mare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: